Pas på utæt benzintank

En utæt benzintank i en båd var torsdag formiddag skyld i en mindre eksplosion på havnen i Thisted. Det fortæller Klaus Sejer Pedersen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab til tvmidtvest.dk.
– De har været ved at hælde benzin på båden, som har haft en utæthed i benzintanken. Da båden bliver startet, eksploderer dampene i maskinrummet. En af bådens besætningsmedlemmer fik hurtigt fat i en pulverslukker, og ender med at redde båden, lyder det fra indsatslederen.

Den handlekraftige mand fik førstegradsforbrændinger på begge ben i forbindelse med slukningen af branden. Han blev kørt til tjek på sygehuset.

Det var nogle lokale, som så ulykken udspille sig fra kajen, der alarmerede brandvæsnet om eksplosionen klokken 10.41. Branden nåede dog aldrig at udvikle sig yderligere efter at besætningsmedlemmet med pulverslukkeren fik slukket branden, og derfor er der, ifølge indsatslederen, ikke sket anden brandskade end nogle sorte mærker i maskinrummet.
– Nu skal vi bare have samlet 20 liter brændstof op fra maskinrummet, og så er vi faktisk færdige med opgaven, siger Klaus Sejer Pedersen.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen