fbpx

Pas på utæt benzintank

Inkluder i Newsletter: Ja

En utæt benzintank i en båd var torsdag formiddag skyld i en mindre eksplosion på havnen i Thisted. Det fortæller Klaus Sejer Pedersen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab til tvmidtvest.dk.
– De har været ved at hælde benzin på båden, som har haft en utæthed i benzintanken. Da båden bliver startet, eksploderer dampene i maskinrummet. En af bådens besætningsmedlemmer fik hurtigt fat i en pulverslukker, og ender med at redde båden, lyder det fra indsatslederen.

Den handlekraftige mand fik førstegradsforbrændinger på begge ben i forbindelse med slukningen af branden. Han blev kørt til tjek på sygehuset.

Det var nogle lokale, som så ulykken udspille sig fra kajen, der alarmerede brandvæsnet om eksplosionen klokken 10.41. Branden nåede dog aldrig at udvikle sig yderligere efter at besætningsmedlemmet med pulverslukkeren fik slukket branden, og derfor er der, ifølge indsatslederen, ikke sket anden brandskade end nogle sorte mærker i maskinrummet.
– Nu skal vi bare have samlet 20 liter brændstof op fra maskinrummet, og så er vi faktisk færdige med opgaven, siger Klaus Sejer Pedersen.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *