Mød smeden på Vikinge-skibsmuseet i Roskilde

Hele sommeren har Vikingeskibsmuseets håndværkere sat fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd. Vi fortsætter sommerens håndværkerdage med '1000 år med sejl'. Fra den 15. - 21. juli kan du i sejlmagerens værksted møde bådsmanden, væveren og rebslageren.

24. - 28. juli: I løbet af smededagene kan museets gæster få et særligt indblik i den svære kunst at håndtere det rødglødende jern. Oplev vikingeskibsmuseets dygtige smed forme skibsnagler, og få en snak med smeden om den spændende proces at formgive det glødende jern til nagler og værktøj. De ivrige kan give en hånd med ved blæsebælgen.

Dagligt kl. 11.30: Craftman's Talk
Dagens håndværker fortæller om og giver museets gæster et særligt indblik i sit håndværk.

Dagligt Kl. 14.30:
Workshop med fokus på dagens håndværk. Alt efter, hvad håndværkeren arbejder på, bliver museets gæster i større eller mindre grad inddraget i processen.

Smededage
Hvornår: kl. 10.00 - 17.00, dagligt 24. - 28. juli 2019
Hvor: Vikingeskibsmuseet, Vindeboder 12, 4000 Roskilde

Temauger i sommerferien 2019
Gennem hele sommeren sætter museet på skift fokus på de mange forskellige maritime håndværk, vikingernes liv og særlige vikinge-sysler. Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du komme i krigertræning, blive klogere på bådebygning, møde smeden eller være med til at udvinde tjære sammen med museets dygtige håndværkere og formidlere.

Læs mere på Vikingeskibsmuseets hjemmeside her.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen