Skub i bådsalget

Der er nu også ved at være kommet godt gang i salg af sejlbåde herhjemme, men det kan stadig ikke måle sig med det tempo og den tendens vi oplever for motorbådssalget - der i den grad kan melde om 'luft under vingerne'.

Således melder Henrik Reese fra Reese Marin i Aabenraa at den nye Sealine C330, som havde premiere på Fredericia Boat Show i marts måned, samt storesøsteren C430, der havde premiere på Boot Düsseldorf nu begge er solgt – og for dem som kender Henrik Reese, følger der naturligvis en kvik bemærkning med, for som Reese udtaler, citat: ’der findes jo flere hvor de kommer fra’ … høres der i og omkring havnen i Aabenraa.

I sidste uge leverede forhandleren den nye Targa 27.1 Black Edition, så der må altså være noget om det vi lytter os til på vandrørene.

Flydende bådudstilling
Er du selv på udkik, eller blot har lyst til at mærke den maritime stemning, så har du muligheden inden for rækkevidde. I slutningen af august afholder den maritime branche nemlig årets flydende boatshow, og i dagene fra 30. august og til 1. september, kan du opleve Ishøj Havn forandret til et stort udstillingsvindue for mange nye modeller.

Læs mere om Copenhagen Boat Show herSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen