fbpx

Tall Ships Races tilbage til Aalborg i 2022

Inkluder i Newsletter: Ja

Aalborg bliver for sjette gang værtshavn for den succesfulde publikumsmagnet The Tall Ships Races i 2022. Det bliver som sluthavn fra den 4.-7. august. The Tall Ships Races Aalborg og Sail Training International (STI) Det kommende værtskab blev afsløret på et pressemøde lørdag den 6. juli ombord på det danske skib Maya.

"I 2022 skal Aalborg være værtshavn for The Tall Ships Races for sjette gang. Vi ser det som en stor ære, og vi glæder os til endnu engang at skabe Nordjyllands største sommerevent med koncerter, underholdning og verdens smukkeste skibe i havn. Aalborg har haft et kærlighedsforhold til The Tall Ships Races siden 1999, hvor Aalborg var vært for første gang, og byen oplevede, hvordan Limfjorden og skibene kan samle folk og skabe en fantastisk fest for både store og små. Det kan vi nu se frem til igen i 2022," siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Aalborg bliver vært for The Tall Ships Races 2022 som sluthavn fra torsdag den 4. august til søndag den 7. august. Thomas Kastrup-Larsen fortæller, at det betyder rigtig meget for Aalborg og hele Nordjylland, at vi får internationale events af den størrelse til byen.

"The Tall Ships Races er nemlig med til at fortælle historien om vores by i hele verden. Det skaber sammenhold og fællesskabsfølelse, at vi i Aalborg står sammen om at skabe en så flot sommerevent. Det var ikke blevet til en så stor succes uden alle de frivillige, en bred opbakning fra erhvervslivet, samarbejdspartnere og byens borgere. En stor tak til alle," afslutter Thomas Kastrup-Larsen.

Sail Training International, som står bag The Tall Ships Races, er meget stolt over deres 20 år lange samarbejde med Aalborg.

"Sail Training International glæder sig over, at Aalborg igen vil være værtsby for Tall Ships Races i 2022. The Tall Ships Races er blevet en integreret del af Aalborg, og byen har siden 1999 gjort arrangementet til et brag af en succes hele fem gange - hver gang med en helt unik stil, stor professionalisme og et meget personligt præg," siger Gwyn Brown, der er direktør for Sail Training International.

"Dette års arrangement i Aalborg har desuden været helt specielt, fordi vi har fejret 20-års jubilæum for The Tall Ship Races i Aalborg, og det har været en utrolig dejlig oplevelse, der uden tvivl vil leve videre som et smukt minde hos alle involverede. Aalborg har som altid gjort et fantastisk stykke arbejde denne sommer og stablet et arrangement i verdensklasse på benene, både for Aalborgs borgere og for alle besøgende," understreger Gwyn Brown.

Udover Aalborg så er Esbjerg, Antwerpen og Harlingen også værtshavne for The Tall Ships Races 2022.




Seneste nyheder





Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering





Udvalgte artikler *