Var det noget med et slag Poker til søs?

Er du til hurtige både og lir, så noter venligst lørdag d. 6. juli i din kalender. Her afholdes Copenhagen Poker Run nemlig. Det er den årligt tilbagevende begivenhed, hvor nogle af Europas hurtigste powerboats og powerboat-interesserede fra hele Norden samles.

Copenhagen Poker Run er en slags 'poker til søs'. Deltagerne bruger deres både - de såkaldte powerboats, til at indsamle spillekort på forskellige lokationer rundt omkring i Øresund. Den der trækker de bedste spillekort vinder!

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen, og de kommer bl.a. forbi Malmø, og Landskrona, inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort, og traditionen tro følges bådene hele dagen af en helikopter.

Arrangement ved Dragør Fort
Copenhagen Car And Boat Show er et stort familievenligt arrangement, som afholdes på Dragør fort ved Dragør Havn, Her kan publikum se nærmere på de top potente racerbåde, se på udstillede Showbiler samt komme helt tæt på helikoptere. Der vil ligeledes være en stor speed test ude foran Dragør Fort, hvor bådene er opdelt i forskellige klasser, og Helikopteren følger dem tæt på.

Lørdag d. 6. juli
Det hele forgår lørdag den 6. juli og kl. 12.00 arrangementet er åbent for offentligheden, hvor man tæt på rent symbolsk lige skal slippe en 20'er ved indgangen - mens børn under 13 år kommer gratis ind. For den entré får man Dj’en som spiller musik - 50 Showbiler vil stå til udstilling - På storskærm kan man se tidligere løb med Powerboats optaget fra helikopteren, og Actionboats vil være tilstede med en af deres Vildt hurtige Rib Både, en tur der kan tilkøbes for små penge. Endvidere vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer i opstillede salgssteder.

Dagens program for Copenhagen Poker Run:
- 09:00 Copenhagen Poker Run starter på Islands Brygge
- 10:00 Bådene forlader Islands Brygge
- 11:00 Bådene ankommer til Malmø
- 12:45 Bådene ankommer til Landskrona
- 15:45 Bådene ankommer til Copenhagen Car And Boat Show på Dragør Fort
- Hør den vilde lyd af 40.000 hestekræfter
- 16:30 Speed test i fire forskellige bådklasser
- 17:30 Bådene udstilles
- 19.00 Dragør fort lukkes for publikum.
- 20.00 Stor Lukket Fest For Deltagerne

Der taget forbehold for ændringer, hvis vejret ikke er med os.

dji 0203

Dragør Fort danner rammen om årets Poker Run, efter bådene har været et smut i Sverige. 
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen