fbpx

Nu også Hallberg Rassy på Copenhagen Boat Show

Inkluder i Newsletter: Ja

Tilmeldingerne strømmer ind til årets flydende bådudstilling Copenhagen Boat Show som løber af stablen på Ishøj havn fra fredag den 30. august til søndag den 1. september, hvor der bliver gratis adgang.

De seneste par udstillinger på Ishøj havn er flåden af flotte udstillede både vokset og vokset, og dette lader også til at blive tilfældet i år.

Hallberg Rassy kommer
En af de prominente udstillere bliver svenske Hallberg Rassy som har meldt deres ankomst med den nye 340, som får danmarkspræmiere netop på Copenhagen Boat Show.

Når Hallberg Rassy selv skal fortælle om seneste skud på stammen, handler det om en cruising båd med et moderne udseende, lang vandlinje og fine sejlegenskaber. Båden har en elegant integreret bovspryd med mange funktioner: • Et ideelt nakkepunkt for en kode nul eller en gennaker • Ideel til sikring af et anker til en elektrisk ankerlach i en sikker afstand fra skroget • Ideel beslag til en stige, som gør det let at komme i land og om bord i naturhavn eller ved anløb af bro.

Du kan med sikkerhed opleve mange andre både som ikke er set før på udstillingen, blandt andet forlyder det at Hollandske Elling også vil være tilstede med hele to motorbåde.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *