Nu også Hallberg Rassy på Copenhagen Boat Show

Tilmeldingerne strømmer ind til årets flydende bådudstilling Copenhagen Boat Show som løber af stablen på Ishøj havn fra fredag den 30. august til søndag den 1. september, hvor der bliver gratis adgang.

De seneste par udstillinger på Ishøj havn er flåden af flotte udstillede både vokset og vokset, og dette lader også til at blive tilfældet i år.

Hallberg Rassy kommer
En af de prominente udstillere bliver svenske Hallberg Rassy som har meldt deres ankomst med den nye 340, som får danmarkspræmiere netop på Copenhagen Boat Show.

Når Hallberg Rassy selv skal fortælle om seneste skud på stammen, handler det om en cruising båd med et moderne udseende, lang vandlinje og fine sejlegenskaber. Båden har en elegant integreret bovspryd med mange funktioner: • Et ideelt nakkepunkt for en kode nul eller en gennaker • Ideel til sikring af et anker til en elektrisk ankerlach i en sikker afstand fra skroget • Ideel beslag til en stige, som gør det let at komme i land og om bord i naturhavn eller ved anløb af bro.

Du kan med sikkerhed opleve mange andre både som ikke er set før på udstillingen, blandt andet forlyder det at Hollandske Elling også vil være tilstede med hele to motorbåde.Seneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt