68 skibe til Tall Ships Races i Aalborg

Aalborg er for femte gang vært for The Tall Ships Races fra den 2.-6. juli 2019. Samtidig kan byen fejre 20-års jubilæum som værtshavn – det bliver med 68 af verdens smukkeste skibe, 70 gratis koncerter ved Limfjorden og Danmarkshistoriens største fyrværkerishow."Det er 20 år siden, at Aalborg var vært for The Tall Ships Races første gang. Første gang var i 1999. Første gang var også før havnefronterne blev forvandlet fra industri til et mekka for kulturelle oplevelser, boligområder og fredelige oaser. Med et samlet besøgstal på over 3,1 mio. besøgende har The Tall Ships Races været de største begivenheder i Aalborgs historie," siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune og fortsætter.

"Det betyder rigtig meget for Aalborg og hele Nordjylland, at vi får internationale events af den størrelse til byen. The Tall Ships Races er nemlig med til at fortælle historien om vores by i hele verden.”

68 skibe og det vildeste fyrværkeri
Aalborg forventer, at mere end 68 af verdens smukkeste sejlskibe vil lægge til kaj i Aalborg og Nørresundby under The Tall Ships Races 2019. Publikum kan også se frem til det største fyrværkeri på dansk grund i mands minde.
Det er fredag den 5. juli, at fyrværker Gunnar Knudsen fra Højen & Magic Fyrværkeri ApS sætter blus under det, som han kalder, "Det største fyrværkeri, der har været skudt af i Danmark gennem de sidste 25 år. Når jeg siger 25 år skyldes det, at mit kendskab til fyrværkeri før den tid er begrænset. Det er ganske givet det største i Aalborg nogensinde," fortæller fyrværker Gunnar Knudsen. -

”The Tall Ships Races er på mange måder et fremragende eksempel på, at vi udvikler Aalborg sammen. Denne storslåede event blev startskuddet til en forvandling af vores havnefronter. Og det var slet ikke blevet til en så storslået og uforglemmelig event, hvis ikke det var for alle de frivillige, erhvervslivet, samarbejdspartnere og byens borgere,” slutter Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.”


Læs meget mere om skibene og arrangementet her.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt