fbpx

Fedt, fedt - og kun for kvinder

Inkluder i Newsletter: Ja

Nej, overskriften er ikke titlen på et nyt TV-program, men derimod det spontane udtryk der fulgte, efter 30 modige kvinder havde været på vandet, for at opleve glæden i fællesskabet og livet om bord.

Mange af deltagerne havde været aktive sejlere engang i en fjern fortid. Desværre skubbes livet på vandet i baggrunden, men flere steder dukker der WOW (Women on Water, red.) projekter op, og i KDY er de også kommet flot i gang, med mulighed for de mange tabte kvindesejlere, at vende tilbage som sejler.

Kvinder på vandet event
Med udgangspunkt i klubbens DS37, J80 og J70, har ”de tabte piger” alle muligheder for at ”taskesejle” på ugentlig basis i klubben. Chancen for at møde gamle sejlervenner fra juniorårene, er stigende i takt med at Ingeborg Gayle Nielsen, KDYs Ungdoms og udviklingskonsulent får stadig flere tabte piger tilbage – og ud på vandet.

Sidste søndag, var de fortabte piger i alle aldre inviteret ned på Skovshoved Havn, for at prøve kræfter med sejlerlivet for en søndag. Pia Bay – nok mest kendt som sejler, men i dagligdagen ansat i Topdanmark som sundhedschef, holdt et timelangt indlæg om kvinders sundhed og trivsel. Der blev sat fokus på vigtigheden i at være i fysisk og mental balance, og få bragt bevægelse og frisk luft ind i hverdagen. Et indlæg der gav masser af eftertanker hos de 30 kvinder, som alle kender til begrebet: ”Stress i hverdagen og dårlig livskvalitet”.

Missionen hos Pia Bay var at inspirerende de aktive sejlerpiger til at lykkedes med karrieren, familielivet i hånd-i-hånd med sejlerlivet på havnen.

Efter frokost, stod klubbens yderst kompetente kvindelige instruktører klar. Sejlertøj og redningsveste blev udleveret, så selskabet endelig kunne komme på vandet. Sejlerpigerne havde en fest på Øresund i DS-37, ikke i hård konkurrence, men i en afslappet atmosfære og med plads til masser af snak. Søndagen blev afsluttet med et glas rose, og et ønske om snarligt gensyn i KDY.

wowii

30 kvinder var på vandet ifm. et KDY event, hvor Pia Bay satte fokus på hvordan man lykkes med at karrieren og familielivet, kan gå hånd-i-hånd med sejlerlivet på havnen.

Kilde: KDY/Nicolai Lassen









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *