Er KDY ikke lidt sent ude?

Related Articles: Finn World Masters: Har du tid og lyst til at hjælpe?

I dagene 7. - 14. juni er KDY arrangør af Finn World Masters i Skovshoved Havn, og det vil blive et stævne, som kommer på niveau med de største sportsbegivenheder afviklet i Gentofte Kommune. Faktisk bliver det også det største og mest internationale sejlstævner i dansk farvand i 2019.

Over 260 deltagende joller fra knapt 30 nationer. Det er et arrangement, som fylder hele havnen og Skovshoved by. Nok var alle klar over at det var en stor opgave, men at der kom så mange sejlere, er kun en positiv overraskelse – men også en stor udfordring for klubben. Bare der er 20 optimister der skal ud og sejle i Skovshoved, så er der kaos! Nu kommer der 260 tunge Finnjoller, der skal i vandet på samme tid – det kræver overblik, logistik, og mange hænder.
KDY er kendt for sin 'frivillighedskultur', hvor rigtig mange medlemmer stiller op for at hjælpe med afvikle klubbens forskellige aktiviteter. I januar hvert år er der den årlige frivilligheds frokost, hvor næsten 100 frivillige medlemmer, deltager med hygge og røverhistorier fra de mange arrangementer.

Finn World Masters har op mod deadline bare fået en størrelse, hvor Jane Walsøe, KDY´s frivillighedskoordinator, må melde fuldkommen udsolgt af egne frivillige kræfter. Perioden 7. – 14. juni er heller ikke optimal for de mange unge KDYer, da det er eksamenstid. Jane har derfor brug friske hænder og højt humør på alle fronter. KDY håber også, at Finnjolle sejlernes pårørende, er friske på at give en hånd med. Jane lover: 'Det bliver en fest, og som frivillig på land bliver du en del af et vaskeægte internationalt sejlermiljø, hvor der bygges broer mellem sejlere, frivillige og nationer fra hele kloden'.

Den fest vil Finn Leerbeck og Mette Agertoft ikke gå glip af, de er på som frivillige hele stævneperioden med vidt forskellige opgaver. Finn skal på vandet og Mette er chef i Race Village. 'Alle os der er frivillige, afholder vores eget Worlds Master fest på havnen og i Race Village, med masser af arbejde i højt humør'. 

Så på det naturlige spørgsmål: 'Er KDY ikke lidt sent ude?' er svaret 'Jo, men det er positivt, at så mange Finnjollesejlere kommer til Skovshoved – selv om det lige nu er en stor udfordring for KDY og dansk sejlsport'.

Der mangler hjælpere til hospitality delen - ved slæbestedet i perioden 10 juni til den 14. juni fra kl. 14.-18 og i Race Village bag grillen og i baren fra kl. 15.-19.30.  

Som vi også her på sitet skrev forleden – har du lyst til at bidrage en dag eller to, så skriv en mail til Jane - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ”Vi håber meget at se nye ansigter som frivillig på havnen, og KDY vil glæde os til at tage godt imod alle” slutter Jane Walsøe.Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i Kina

Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemførtSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt