fbpx

Finn World Masters: Har du tid og lyst til at hjælpe?

Related Articles: KDY ønsker Finn World Masters til Skovshoved i 2019
Inkluder i Newsletter: Ja

Nu kan du blive en del af et af sæsonens største og mest internationale stævner. I dagene 7.-14. juni er KDY arrangør af Finn Masters World i Skovshoved Havn. Der er godt 260 deltagende Finnjoller, fra knapt 30 nationer. Det er et arrangement, der i den grad vil præge havnen og Skovshoved, da der vil være stor aktivitet på såvel vand som land.

Kræver mange frivillige
Et stævne af den størrelse kræver mange frivillige – flere end der normalt trækkes på i KDY, hvorfor der er brug fra hjælp fra alle fronter. Adm. Dir. Anders Myralf, KDY vil derfor gerne opfordre alle – uanset hvilken sejlklub man er medlem af, eller om man overhovedet er medlem af en sejlklub - til at melde sig som frivillig. 'Det bliver en fest, og som frivillig på land har man mulighed for at blive en del af et vaskeægte internationalt sejlermiljø, hvor der bygges broer mellem sejlere og nationer,' udtaler Anders Myralf.

Det er specielt på land, at der mangler hjælpere til hospitality delen. Der mangler hjælpere ved slæbestedet d. 10.-14. juni fra kl. 14.-18 samt i Race Village (grill og udskænkning af øl m.m., red.) fra den 9.-14. juni fra kl. 15.-19.30.

Derfor – har du lyst til at bidrage en dag eller to, så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger om navn, mobil nr. samt hvilke datoer, du kan hjælpe. Din alder er uden betydning, da opgaverne tilpasses til fysik samt alder (man skal være over 18 år for at lave udskænkning).

'Vi håber meget at se nye ansigter som frivillig på havnen og vil glæde os til at tage godt imod alle,' afslutter Anders Myralf, der hurtigt er på vej mod stævnets næste planlægningsmøde.

Finn Master er faktisk så store at de har deres helt eget magasin. Tjek Finn Master Magazine Yearbook ud her




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *