Du er ikke medlem af Søredningen via forsikringen

Flere tror fejlagtigt at de via deres forsikringsselskab, er medlem af Dansk Søredningsselskab (DSRS).

– Vi oplever at nogen folk tror, at de gennem deres forsikringsselskab er dækket af Dansk Søredningsselskab. Det passer simpelthen ikke, fortæller Kristian Hansen, der er koordinator i Dansk Søredningsselskab.

– Nogle kunder i nogle enkelte forsikringsselskaber har fejlagtigt fået indtryk af, at deres forsikringsselskab har en speciel aftale med DSRS, hvorfor de gennem forsikringsselskabet er med til at støtte DSRSs drift og udvikling, samt at man som forsikringskunde har specielle vilkår hos DSRS. Denne opfattelse er helt forkert, pointerer Kristian Hansen.

Vi har ingen aftaler med Forsikringsselskaberne
– Det er desværre derfor nødvendigt at understrege, at DSRS ikke har nogen aftale med nogen forsikringsselskaber om bjærgning. Vi lever af de penge som sponsorer og fonde giver os, og selvfølgelig kontingent fra vores godt 4500 medlemmer, samt de nødstedte der ønsker at betale for vores tjenester. Vi får ingen penge fra forsikringsselskaberne, slår Kristian Hansen fast.

Dansk Søredningsselskab har et lille sekretariat med en lønnet medarbejder, der koordinerer de ca. 320 frivillige, der udfører arbejdet med at redde nødstedte i danske farvande.

Du kan tegne et medlemsskab i Dansk Søredningsselskab, det koster 550 kr. for et år.
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout