Tuco sælger heftig patruljebåd til tysk politi

Hamburg Police Special Forces har købt en hurtigt sejlende boarding- og patruljebåd, som er udviklet Tuco Marine i Faaborg. Se video.

Med en tophastighed på over 40 knob (74 km/t) er det en heftig patruljebåd, som Tuco Marine Group skal levere til Hamburg Police Special Forces. Det fortæller Faaborg-værftet Tuco i en pressemeddelelse.

Den otte meter lange båd er bygget af kulfiber-kompositter og i deres Prozero-design, som de tidligere har udviklet til en længere båd. Med sin lave totalvægt har den "fremragende brændstofeffektivitet", skriver Tuco i en pressemeddelelse.

Båden, som hedder Prozero 8m Center Console Interceptor, er bygget til boarding- og patruljemissioner både i kystfarvande og på åbent hav.

– Kontrakten er virkelig en anerkendelse af teknologien og de produkter, vi har udviklet og raffineret i årevis. Vi håber, at denne nye båd kan bidrage til at bringe Hamborg-politiets udstyr til et endnu højere niveau, der støtter byens sikkerhed og borgere på den allerbedste måde, siger Jonas Pedersen, administrerende direktør i Tuco Marine Group.★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd