Ny midlertidig havnefoged i Faldsled Havn

Torsdag morgen havde den nye havnefoged på Faldsled Havn sin første arbejdsdag. Det er lokale Stine Mjaaland, der er rykket ind i det lille træskur på kanten af havnebassinet, der udgør havnekontoret. Hun har ingen maritim erfaring, men har alligevel takket ja til jobbet for at hjælpe havnen i en kortere periode.

– Jeg har sagt ja til at tage tjansen et stykke tid, bare som forhåndenværende og på-deltid-vikar, indtil der kan findes og ansættes en ny og rigtig havnefoged. Vi mangler nemlig en. Og jeg synes ikke, vi kan gå en sæson i møde uden en glad tosse der tager vel imod gæster og gør sit bedste for de faste, skriver Stine Mjaaland på sin facebookside.

Faldsled Havn har været uden havnefoged, siden den seneste stoppede, og da havnens bestyrelse pt. ikke er fuldtallig og beslutningsdygtig kan den ikke ansætte en ny havnefoged. Derfor er det nu Stine Mjaaland, som havnens brugere møder, indtil en permanent løsning er på plads.

Derfor kan man møde hende på havnen alle ugens dage fra kl. 9 til 10, ligesom hun vil lave en aftenrundering både hverdage og weekender.

– Til alle på havnen vil jeg på forhånd bede om undskyldning for at være ny i jobbet og dermed for alt det, jeg endnu ikke ved om at køre en havn. Men i kan få en kold fra kassen, mens i venter på at jeg slår op i en af de mange manualer for at løse, hvad i lige står og har brug for. Vi ses på Sydfyns hyggeligste havn, skriver Stine Mjaaland.

Håbet er, ifølge Stine Mjaaland, at bestyrelsen for havnen finder en anden og permanent løsning i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling den 4. juni. Indtil da er det hende, der indtager havnekontoret i Faldsled.

Kilde: Det Rigtige Faaborg