De store kan også lave fejl! - Se video

Feltets ubetinget største båd Scallywag fra Royal Hong Kong Yacht Club, kom helt galt afsted, da starten gik på årets Antigua Sailing Week i Caribien.

Der var ikke mange både på startlinjen, og tiden samt afstanden til linjen var såmænd fin – ingen problemer her. Men den 100 fods store Maxi Racer skulle lige præcis klemme sig ind som luv båd, og dermed ingen rettigheder på en startlinje. Den læ båd har retten til vejen, og den luv skal som bekendt gå af vejen. Det er helt sikkert ikke nemt med den fart og størrelse, men lige præcis derfor, så bude Scallywag, her i redaktionens øjne, have taget hensyn.

At Scallywag også lige fik mærket på slæb, gjorde bestemt ikke situationen mindre pinlig!

Nu røg der et storsejl, og en sejlads på tabs-kontoen, for ikke at tale om hvad der efterfølgende måtte udbedret på den TP52'er som det gik ud over. 

Se her hvordan en start IKKE skal udføres:

Artiklen fortsætter under denne video

 

Nu er vi heldigvis i Caribien, og her tages alt med en helt fantastisk indstilling og ’smil’ på læben. Clint Brooks, skipper om bord på TP52’eren Zingara som ’blev sejler over’ tager situationen med ophøjet ro.

’Accident happens’ og det har manden jo så evig ret i. TP52 fik al den hjælp de kunne ønske sig af Scallywag, og var klar til at kapsejle dagen efter.

Nyd de herlige stemningsbilleder fra åbningen af Antigua Sailing WeekSeneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt