fbpx

Dansk Sejlunion søger studentermedhjælp

Inkluder i Newsletter: Ja

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser. Dansk Sejlunion har et ledigt studenterjob til besættelse fra 1. juni.

Hvert år udsteder Dansk Sejlunion et stort antal beviser til nyuddannede fritidssejlere - og som studentermedarbejder bliver opgaven at tage del i administrationen af uddannelserne.

'Vi søger en studentermedarbejder, som med sikker hånd kan formidle data om deltagere, censorer, prøver og resultater videre til Dansk Sejlunions samarbejdspartnere. Det er ikke et jobkrav, at man er sejler - til gengæld lægger vi vægt på, at man er lidt af en Excel-haj,' forklarer Urd Kornø Rasmussen, bredde- og uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion. 

Jobbet er på minimum otte timer om ugen, og arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til studiet. Har man gode it-færdigheder, er der desuden mulighed for at blive tilknyttet Dansk Sejlunons igangværende opgave med udvikling af ny hjemmeside.

Ansøgningsfrist til jobbet er 10. maj.

Se hele jobopslaget HER









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *