fbpx

Ny formand ved roret i Roskilde Sejlklub

Inkluder i Newsletter: Ja

På Roskilde Sejlklubs generalforsamling d. 26. marts, blev Norman Sloth valgt til formand for Sejlklubben. Roskilde Sejlklub er med sine ca. 500 medlemmer både en af landets største og ældste sejlklubber.


Morten overlader efter fem succesfulde år roret til Normann
Normann overtager formandskabet efter Morten Rytter, der i de sidste fem år har været med til at fører sejlklubben frem til en meget dynamisk klub med en sund økonomi og omfattende aktivitetsniveau. Især junior aktiviteterne har været i en rivende udvikling og har sikret, at stadig flere børn og unge får glæde af fællesskabet, et sundt udeliv og får en tryg introduktion til fjorden muligheder.

Formandskabet sker derfor på et grundlag, hvor der rigtig gode muligheder for en videre udvikling. En meget markant ændring som Normann har stået i spidsen for, kan allerede ses på klubbens helt nye hjemmeside, som klubben bryster sig af som landets bedste og flotteste sejlklub webside. Her vil man fremover kunne følge med i Roskilde Sejlklubs pulsende liv.

Normann startede som dreng med at sejle optimist i Jyllinge Sejlklub og siden er det blevet til rigtig mange sømil under kølen, både i lokale kapsejladser, stævner og langture på Atlanten, Middelhavet og Østersøen. I Roskilde Sejlklub har Normann Sloth specielt været aktiv med organisering af de fælles kapsejladser sammen med Veddelev sejlklub.

Som formand ønsker Normann at fortsætte klubbens gode udvikling og muligheden for at få endnu flere i gang med at sejle og nyde de mange muligheder på vandet. Ambitionen er at Roskilde Sejlklub udvikles på alle parameter og favner alle; optimister, ungdomssejlads, sejlskole, kapsejlads, kajak, match Race elitesejlads, tursejlads, Stand up Paddle, fællesskab og bare sejlads og friluftsliv i almindelighed. Alle skal føle at de får maksimalt ud af medlemskabet klubben og opleve at det er en klub for alle, elite og brede, ung som gammel etc.

Generalforsamlingen takkede Flemming der gennem de sidste fem år har været intern revisor og har i høj grad har været ankermand på at få vendt en skrantende økonomi til i dag at have et sund og fint økonomisk grundlag for at udvide sine aktiviteter.

Endelig besluttede generalforsamlingen at hædre det mangeårige medlem Ole Bøgild som æresmedlem. Ole har en lang glorværdig historik hvor han har været et stort aktiv for sejlklubben.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *