fbpx

Nye ladere fra CTEK til mindre motorbåde

Inkluder i Newsletter: Ja

CTEK har netop sendt to nye ladere på markedet målrettet mindre motorbåde. M15 og M25 marine-opladere kan bruges til at oplade bly-syre- eller litium-ion-batterier.

Opretholdelse af en tilstrækkelig strømforsyning, er en tilbagevendende udfordring for bådejere. Behovet for strøm er stigende, og for at imødekomme behovet, har CTEK lanceret M25 (25 A) & M15 (15 A) til batteriopladning og -vedligeholdelse.

M25 og M15 fra CTEK er godkendte til fast installation og leveres med et 4 meter langt kabel med M10-øjer så installation er nem. En robust, slagfast indkapsling og IP44-godkendelse betyder, at begge enheder også kan håndtere de hårdeste miljøer.
En indbygget temperatursensor justerer opladningshastigheden for at opnå maksimal opladning. M15- og M25-enhederne har desuden et dedikeret restaureringsprogram, der genskaber batteriets levetid og genkonditionerer flade batterier.

Begge enheder har særlige vedligeholdelsesprogrammer, som betyder, at de kan forbindes til batteriet på ubestemt tid, hvis båden er fortøjet i længere perioder, eller hvis båden er taget på land for vinteren. Float- og Pulse maitenance-tilstandene sikrer, at batteriet holdes på optimalt opladningsniveau.

CTEK har beregnet, at du ved regelmæssig opladning og konditionering af dit batteri kan forlænge dets levetid op til tre gange, så du sparer tid og penge, mens dit CO2-aftryk reduceres.

Enhederne er fuldautomatiske og nemme at bruge. De er også meget enkle at tilslutte, gnistsikre og beskyttede mod omvendt polaritet for at sikre brugeren og batteriet. M25- & M15-opladerne er desuden omfattet af 5 års garanti.




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *