Ungdomsøen søger Ø-Boss

I 2015 overtog Middelgrundsfonden Middelgrundsfortet i Øresund, for at lave en ø fuld af aktiviteter for unge, udviklet af unge. Nu er projektet på plads, men mangler en visionær leder.

Lige ud for Nordhavn i København ligger en af verdens største kunstige øer, Middelgrundsfortet Siden spejderbevægelsen med støtte fra Nordea-Fonden og A. P. Møller Fonden købte øen i 2015, har adskillige ildsjæle været engageret hele året rundt for at gøre den klar til indflytning.

Åbner til sommer
Når øen åbner til sommer, er det som Ungdomsøen. Et sted der er formet af frivillighed og foreningsliv, og som vil skabe nogle helt unikke rammer for unge mennesker i hele Danmark.
Ungdomsøen skal skabe de næste generationers vigtigste samfundsbevægelser. Styrke generationer af unge i at blive aktive, engagerede og nysgerrige mennesker, som tager ansvar for hinanden, fællesskabet og udviklingen af vores samfund.

For at sikre, at visionerne om Ungdomsøen bliver realiseret i virkelige muligheder for unge, bliver der skabt et professionelt sekretariat for øen, som får ansvaret for at understøtte udviklingen af liv og engagement på Ungdomsøen. I denne forbindelse skal der findes en leder til sekretariatet. Vi kalder denne person for ´Ø-Bossen’, og det er her du kommer ind i billedet.

Som Ø-Boss bliver du leder for et relativt lille sekretariat af dygtige og engagerede projekt- og driftsfolk. Som Ø-Boss får du til opgave at være med til at skabe en transparent og effektiv organisering, som både skaber rum for at de mange forskellige typer projekter kan realiseres, og samtidig faciliterer fælles fodslag i en organisation med mange interessenter og forskellige ambitioner.

Ansøgningsfristen er d. 31. marts. Du kan læse mere om projektet og ansøgningsproceduren her.Produktnyt