Ny app med vejrudsigt og radar

Vejr & Radar er en ny tysk vejrapp fra Tysklands online vejrtjeneste WetterOnline, som i dag er aktiv i mere end 40 lande.

Det er især vejrradaren, der adskiller Vejr & Radar fra andre apps. Her er alle de vigtigste vejrfunktioner samlet på et gennemarbejdet kort:

Satellitbillede, der viser skyer, radarbilledet, der viser nedbør og skelner mellem regn og sne, temperatur og et solsymbol der tydeliggør hvor solen skinner. Og når det lyner, slår lynet ned ’live’ i radaren.

Radarkortet opdateres hvert 15. minut og viser både vejret her og nu og prognoser for de næste tre dage. Og det er ikke bare for Danmark – radarkortet viser vejret i hele verden.

Vejrudsigt for i dag og 14 dage frem

Appen har også en vejrudsigt i almindelig tabelform, der er let at overskue. Her finder du:

Overblik over vejret lige nu med temperatur, ’føles som’-temperatur, vandtemperatur og solens op- og nedgang

90 minutters vejrudsigt, der hurtigt giver et kig ud i den allernærmeste fremtid

Timeoversigt for det næste halvandet døgn med temperatur, vind og risiko for nedbør

Hver time har en undermenu med lufttryk, ’føles som’-temperatur, luftfugtighed, vind og nedbør Dagsoversigten for hver dag den næste uge. Her er det samme overblik som i timeoversigten og også dagens forventede antal solskinstimer

Hver dag har en undermenu, der viser solens op – og nedgang og UV-indeks. Hvert døgn vises også i seks times intervaller

14-dages vejret i grafisk form. Her vises dag og nattemperaturer, forventet nedbør, vind og vejrsymbol

Widget både i form af vejrudsigt og vejrradar

Uvejrsvarsler som push besked

Gratis eller premium

Appen er gratis men i appen kan du vælge at abonnere på premium-funktioner. Her opdateres VejrRadar hvert 5. minut i stedet for hvert 15. og du kan zoome endnu længere ind i radaren.

Du kan hente den gratis app her:

Til iPhone hos Apple App Store

Til Android hos Google Play Store

Vejr & Radar appen kan bruges i hele verden. Og du kan indrette din egen liste over steder, uanset om du drømmer om skiløjper, thailandske strande mm. Hvis du tillader appen at geolokalisere, får du altid vejret der, hvor du rent faktisk er.
Produktnyt