Kom til e-regatta hos KDY

Knapt var magasinet BÅD 547 udkommet i slutningen af januar, før der kom gang i e-sejladsen hos Kongelig Dansk Yachtklub.

I det omtalte magasin bragte vi en artikel af Øyvind Bordal, som til lejligheden havde set nærmere på det nye spændende fænomen, e-sejlads. E-sport er i rivende udvikling, så hvorfor ikke også sejlads?

KDY rykker
I KDY var de som tidligere nævnt ikke længe om at tage udfordringen op, og i morgen torsdag vil det være anden gang at de unge 'e-ræve', sætter hinanden i stævne.

Hvis vi kan bruge ordet, så 'sejler' man normalt fra hjemmeadressen, hvor man så kæmper mod andre - måske fra den anden side af kloden (læs også Øyvinds magasin artikel her, red.). Men i KDY regi valgte man at afholde en "fysisk kapsejlads" - 'Det er da hyggeligere at sidde sammen - og endnu sjovere at vinde over hinanden, sidde og råbe plads ved mærket, luffe og alt muligt andet' - var den første reaktion fra de unge sejlere. Brødrene Borch gav Lukas Mohr kamp til stregen, men kunne ikke helt få ham ned med nakken. Lukas's stabile sejlads gav ham sejren denne første e-aften, som blev afholdt for et par uger siden. 

De unge var ikke i tvivl. 'Det var super fedt, vi er blevet enige om at vi vil arrangere det igen - torsdag 7 marts - og denne gang bliver det i Rungsted', fortæller Lukas Mohr.

Det er nemt at deltage og ALLE kan være med - unge som gamle. Jeg er sikker på at de unge gerne vil udfordre de gamle, og give dem lidt kamp til stregen, eller mere sandsynligt - vinde over dem!
Medbring din egen PC / Laptop, mobil eller tablet - og du kan være med. I KDY håber de at se endnu flere den 7. marts i Rungsted.

screenshot 20190222 122758

Hos Virtual Regatta i USA havde man fået øjnene op for at KDY sejlede e-aftenmatch, og var ikke sene til at bringe det ud 'world wide' under deres News,  SÅDAN. 

 
Produktnyt