AFI 2Star Race 2019 udvider

Selv om vejrguderne svigtede arrangører og sejlere i 2018 med meget svag- til stort set ingen vind, så blev Danmarks mest populære sejlads udsolgt på kun fem minutter.

Det var fjerde år i træk, at  AFI 2Star Race oplevede at tilmeldingen måtte lukkes efter få minutter I 2016 udvidede vi deltagerantallet fra 90 til 110 og for at imødekomme interessen, vil vi gerne gøre AFI 2Star Race endnu større, så her i 2019 øges antallet til 130. Udvidelsen kræver et lidt større setup omkring baneledelsen, men flaskehalsen er primært deltagerantallet til festmiddagen på Restaurant Dokken/Sejlerstuen i Ballen havn. 

Alternativet har været, at udbyde flere startnumre, men uden den tilhørende festmiddag. Karsten og Valdemar på Restaurant Dokken er ikke bare kreative, men også imødekomne og fleksible; vi har derfor fundet en løsning, hvor de nye startnumre også inkluderer festmiddagen.

De nye startnumre tages fra sejlerne på ventelisten og er allerede sendt ud mandag aften.

Så har du ikke været blandt de heldige sejlere, som har modtaget en email, så fortvivl ej; vores erfaring er stadig, at der op mod sommeren vil blive afbud, og de ledige pladser vil derfor blive fyldt ud fra ventelisten - så står du ikke på den, og drømmer om AFI 2Star, så se at blive skrevet på...
Produktnyt