Matchrace center nomineret...

Sejlsport kan være et fantastisk værktøj for virksomheder. Det har Matchrace centret MRD i Middelfart bevist. Tilbage i februar blev de nomineret til prisen som Årets bedste teambuildingleverandør. Det er den danske branche for møder og events, som hvert år indstiller de bedste leverandører og kårer vinderne ved en stor prisfest i Bellacenter, sidst i marts.

Dansk sejlsport har historisk set, været garant for medaljer til OL. Det har man, bl.a. fordi der er en dybt forankret kultur, som er bygget op om vidensdeling og et mesterlæreprincip. “Den danske model” som vi kender den i sejlerverdenen, har MRD brugt i deres teambuilding, og om bord på båden, kan vi synliggøre værdien af 'Den Danske Model' - for selv ikke-sejlere. Instruktørerne i MRD er altid selv unge talentfulde sejlere, som har deres gang og netværk i elitemiljøet i sejlerdanmark. Hos dem ligger kulturen dybt forankret og de er gode til at formidle det.

Ny linje – med fokus på sporten
Da centret stod foran en omorganisering for et par år siden, valgte man at tegne en ny linje. De to tidligere europamestre i Matchrace, Søren Tønder og Niels Kinch fik stafetten og havde et helt klart mål. Fokus skulle tilbage på sporten og på de elementer, som har skabt mange danske topsejlere. Sammen med DKsejlsport i Aarhus, lavede man et nyt fundament. Derfor drives de to centre i dag sammen, med et skarpt fokus på at skabe medlemmer og økonomi i sejlklubberne.

Forretningen er midlet – sporten er målet
Når man brænder for sejlsporten, som de ansatte i MRD gør, er det helt naturligt at holde styr på prioriteterne. De to er selv et produkt, fra dengang det hed Trekantområdets Matchrace Center, hvor hold på alle niveauer dystede.
“Vi oplevede så meget glæde, og fik så meget viden af de dygtige sejlere,” siger Niels Kinch.

Det kulminerede med en sejr til EM i 2010. Den viden om at skabe elitehold bruger de i dag til centrets teambuilding aktiviteter, som skaber økonomi tilbage til sporten.

“Eksempelvis har vi droppet at flytte egne både rundt til events på eksempelvis Sjælland. Sidste år lejede vi både for over 150.000 kr. i andre klubber og hos Sejlsportsligaen. For os giver det langt mere mening og vi forventer at det tal kommer til at stige markant de næste år,” fortæller Niels Kinch

Hjælp Match Racing Denmark med at vinde prisen ved at stemme her. Du kan stemme frem til d. 8. marts.
Produktnyt