Stupide tyve på spil igen igen!

Nu igen? Det var det spørgsmål som Benny fra Dansk Søredningsselskab station i Bregnør stillede sig selv, da han kom ned til redningsbåden som ligger i Bregnør havn.

Mellem lørdag kl. 16 og søndag kl. 10, har der været ubudne 'gæster' på besøg i redningsselskabets båd som ligger Bregnør havn. Der er stjålet en del ting fra motoren, såsom gearkasse mv.

'Vi er mildest talt chokeret og samtidig rasende over at nogen folk ikke kan lade vores ting være i fred, sidste gang kostede det os cirka 60.000 kroner som vi er nød til at hente ud af vores driftsmidler da vi er selvforsikret', udtaler Kristian Hansen fra sekretariatet i Helsingør, og fortsætter:

At folk kan ikke kender forskel på dit og mit er en ting, og ikke at vores er mere værd end andres, men det er en redningsbåd, som både hjælper når folk der har behov, men også hjælper og bistår JRCC ved livstruende og akutte sager.
Derudover så er det også medlemmers penge som må dække udgiften, hvilket næsten gør sådan et tåbeligt tyveri endnu værre. Efter første tyveri har vi forsøgt at sikre os mod at det skulle ske igen, men dette har ikke holdt tyvene væk, og vi kigger derfor endnu engang på hvad vi kan gøre for at sikre os mod gentagelser, slutter Kristian Hansen.

Har du set, hørt eller observeret noget i tidsrummet, hører politiet naturligvis gerne fra dig, for sagen er selvfølgelig meldt til politiet.
Produktnyt

GB Easter regatta – i let luft

Danmark Rundt: Alene i kajak

Gense Rindoms 'Guld-Medal-Race' - opdateret