fbpx

Hvordan forbedrer vi sikkerheden?

Inkluder i Newsletter: Ja

Endnu er der ikke sket dødsulykker. Men meget tyder på at sikkerheden under danske distancekapsejladser bør opgraderes. Det gælder ikke kun singlehand-sejlads, men kapsejlads i det hele taget. Landets mest erfarne singlehand sejler Jan Møller efterspørger mere kompetence - mangasinet BÅD spørger førende eksperter om hvad vi kan gøre.

Vi ønsker det bedste for læserne
Udover de mange gratis artikler som vi dagligt lægger op her på Bådmagasinet, så leverer vi fra redaktionen også ekstra til vores abonnenter. De får naturligvis magasinet BÅD hver måned, nogle udelukkende som e-abonnenter, mange andre også i en trykt udgave hjem i postkassen – men om du er den ene eller anden type abonnent, så kan du med dit login læse det hele online her på sitet.

Og det hele, hvad er det så? Der findes over 100 brugt-båds-test af gode gamle klassikere, og faktisk flest af de mindre både som ofte efterlyses af læserne – turberetninger fra ind- og udland, interviews af store danske maritime personligheder, vinter- og forårsklargøring, Gør-Det-Selv tips, havnebeskrivelser – ja vi kunne blive ved.

Alle emner kan naturligvis ikke være med i én enkelt udgave - men vi gør vores bedste i at skabe så varieret magasin som muligt. Ser vi f.eks. et par numre tilbage, så havde vi som indledningsvis nævnt fokus på Sikkerhed...

Du får artiklen her som en lille smagsprøve, på hvad der findes i magasinets store arkiv.

Fra magasinet BÅD 545

pdfforside









★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 





Udvalgte artikler *