fbpx

Tempo Bådsalg udvider porteføljen

Related Articles: Lagoons største katamaran nogensinde - mød Seventy 7
Inkluder i Newsletter: Ja

En af landets største forhandler af både, Tempo Bådsalg på Ishøj Havn, har fået endnu et bådmærke i porteføljen, og er nu oppe på hele syv brands inden for sejl- og motorbåde. 

Lagoon katamaraner fra den mægtige franske Beneteau Group, er seneste skud på stammen hos forhandleren på Ishøj Havn, som også sælger Jeanneau og Prestige Luxury Motoryachts fra det førende værft. Lagoon er kendt verden over for deres design, sejlegenskaber, sikkerhed, kvalitet. 

'Tempo Bådsalg har i løbet af de seneste år mærket en stigende interesse for katamaraner og deres mange fordele overfor enkeltskrog bådene, og denne interesse forsøger vi nu at forfølge', udtaler Stewart Moeliker-Twigg til Bådmagasinet. Det er allerede nu muligt at opleve Lagoon på verdens største indendørs bådmesse i Düsseldorf, og førnævnte Stewart Moeliker-Twigg viser gerne rundt på en Lagoon 40, eller den nyeste model Lagoon 46. For yderligere oplysninger og priser, kontakt – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se mere om Lagoon katamaranerne her