fbpx

Perfekt som familiens første båd

Inkluder i Newsletter: Ja

Ofte bliver medierne beskyldt for kun at præsentere dyre og store både i tests. I magasinet BÅD har vi serien 'Både for enhver' og her sejler og tester Henrik Hansen hvad der findes på brugt-båds-markedet, ofte gode gamle klassikere. Der findes naturligvis mange andre gode muligheder på markedet for en god billig begynder-båd, og denne er blot en ud af mange, som Henrik Hansen har beskrevet for magasinets læsere. Du får artiklen ganske gratis, et eksempel på sådan en magasin-artikel fra BÅD nummer 540. Maxi 84 er en velsejlende, pålidelig og tryg lille 28 fods cruiser, der samtidig er usædvanlig rummelig og praktisk indrettet til en lille familie på fire-fem personer. 

Henrik Hansen starter sin artikel med: 'Et stjerneskud fra Maxi. Sådan lød skudsmålet for Maxi 84 fra testsejlerne på det svenske Båtnytt i 1977, og båden anses af mange for en af de mest vellykkede både i den første generation af den store Maxi-familie, der er designet af Pelle Petterson. Der er bygget mere end 1300 Maxi 84, så der findes altid et udvalg af båden på brugtmarkedet.'

Hent magasin artiklen om Maxi 84, fra BÅD udgave nummer 540 her

Er du endnu ikke abonnent findes der flere typer du kan vælge mellem. Om du er e-abonnent, eller får vores trykte udgave leveret i postkassen - ændrer ikke på at begge typer abonnenter kan oprette sig med login her på siden, og på den måde få adgang til hele molevitten, elektronisk.

Læs mere om dine nye muligheder på baadmagasinet.dk her  









Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 





Udvalgte artikler *