Oure klar til nye sæson - kom til åbent hus

Oure Sejlgymnasium, har taget hul på sæson 2019 med fokus på arbejdet frem mod Sejlsportsligaen.

2018 blev et spændende år for sejlerne på Oure, og eleverne er allerede i samarbejde med deres trænere ved at se fremad mod nye store oplevelser i 2019. Oure Sejlgymnasium er i gang med træning til den kommende sæson, hvor de bl.a. er med i Sejlsportsligaen. Selv om kalenderen står på vinter, så er ugerne hen over årsskiftet blevet brugt på vandet, udover den daglige undervisning på kostgymnasiet. Men selv om det har været køligt vejr til træning, så har skolens underviser, Jesper Radich og Peter Junge, lagt en køreplan frem mod foråret.

Når Oure Sejlgymnasium deltager i den kommende Sejlsportsligaen kommer de sammen med Liga'en forbi Lynæs, Skovhoved, Skive og Århus.

Mere end sejlads

Sejlads på Oure handler ikke kun om konkurrence, men om personlig udvikling og store sejlsportsoplevelser med eventyr på vandet som udgangspunkt. Om vinteren har eleverne desuden mulighed for at stå på ski helt op til 6 uger om året, hvor der er fokus på skitræning og fælles oplevelser.

Læs mere om, hvordan det er at være sejl/ski-elev på Oure Kostgymansium her eller besøg os til vores åbent hus arrangement den 12. januar eller 2. februar - vel mødt.

Hør Jesper Radichs oplæg til kommende sæson, og hvad der skal trænes på frem mod Liga-sejladserne kommende sæson:

  Seneste nyheder

16 havne sammen om nyt turismefremstød

'Livline' fra Esmark til Waterz

To nye konsulentjob ledige i Dansk Sejlunion


Sailing World News