Per Weiskvist stopper i Nyborg Havn

Efter lidt over et år i jobbet som havneleder har Per Weiskvist takket ja til en stilling som salgschef i Flexofold i Vejle. Det skriver Fyens.dk

Driftschef Jens Kimer-Jørgensen fra teknik- og miljøafdelingen i Nyborg Kommune, var glad, da han i efteråret 2017 kunne præsentere Per Weiskvist som ny leder af Nyborg Havn.
Her, lidt over et år senere, har Per Weiskvist valgt at sige sit job op, for i stedet at blive international salesmanager i virksomheden Flexofold i Vejle, der laver foldepropeller til sejlbåde. Her skal han være med til at opbygge og udvide salgsorganisationen på verdensplan.

– Jeg er ikke træt af mit arbejde, jeg føler bare, at det er arbejdet med salg, salgsorganisation og service, er der hvor jeg skal være. Det er det, der får mit adrenalin til at pumpe lidt hurtigere, forklarer Per Weiskvist.

Per Weiskvist er oprindelig uddannet automekaniker og var på et tidspunkt medejer af Bilcenter Fyn. Han er også et kendt navn i sejlerkredse, og kom direkte fra en stilling som salgschef hos Elvstrøm Sails i Aabenraa, da han blev ansat som ny havneleder i Nyborg.

– Per har været guld værd, både for Nyborg Kommune og for mig. Det har været som at vinde i lotteriet at få ham på posten og det er med beklagelse, at han har valgt at søge andre græsgange, siger driftschefen, der er i fuld gang med at skrive et nyt stillingsopslag.

Ifølge Jens Kimer-Jørgensen vil jobbet som havneleder blive slået op snarest. Per Weiskvist har sidste arbejdsdag med udgangen af februar. Til den tid håber driftslederen at kunne præsentere hans afløser, men det kan også være, at det først bliver den 1. april.

– Den nye havneleder må gerne have baggrund i sejlermiljøet. Derudover skal man have en god psyke, og så skal man kunne lide mennesker og være serviceminded. Det er ingen tvivl om, at det er en krævende post, hvor der er rigtig mange, der har en mening om, hvordan tingene skal være. Så man skal være rummelig, fortæller Jens Kimer-Jørgensen.Seneste nyheder

16 havne sammen om nyt turismefremstød

'Livline' fra Esmark til Waterz

To nye konsulentjob ledige i Dansk Sejlunion


Sailing World News