fbpx

Godt nytår til alle

Related Articles: 2018: Et forrygende år rinder ud
Inkluder i Newsletter: Ja

Modsat min julehilsen, hvor jeg så tilbage på et hektisk 2018, så lad mig benytte lejligheden i min nytårshilsen, til at se lidt frem i 2019.

Vi glæder os meget til Boat Show i Fredericia som løber af stablen sidste weekend i februar, samt første i marts. De totalt udsolgte Messe C haller, vil med stor sandsynlighed danne rammen om den bedste og mest besøgte bådudstilling, set herhjemme de seneste mange år. Det vrimler med nye både, og samtlige af de danske bådeværfter vil være repræsenteret – alene det lover rigtig godt.

Påsken falder ganske sent, og det kan betyde at sejlersæsonen starter rigtig tidligt. Om Vor Herre vil – og vejret arter sig, så vil der bliver tryk på forårsklargøringen i slutningen af april, og så er det vel bare med at komme ud på bølgen blå.

På redaktionen glæder vi os til at berige Jer med en masse artikler om sejlsport. Det være sig drømme-artikler om den fedeste tursejlads, interviews af store personligheder, nye- som brugt-båds-test, eller Gør Det Selv artikler med gode tips og råd. Husk, som eneste danske maritime mediehus leverer Bådmagasinet disse artikler, på hvilken platform du foretrækker – websitet her, eller i vores trykte magasin BÅD.

Med ønske om et rigtig godt nytår.

Team Bådmagasinet