fbpx

Se starten på Rolex Sydney Hobart race

Inkluder i Newsletter: Ja

Herlige optagelser fra Sydney, hvor det optimale sommervejr var med til at få rekord-mange tilskuerebåde på vandet for at opleve starten af årets Rolex Sydney Hobart Race.

Der findes heldigvis et ur som tæller ned til starten, så spol frem, hvis du ikke lige har tid til selve optakten. Starten går 30 minutter inde i videoen.

To udgået

En update her onsdag morgen, så er to både allerede udgået, og en af disse var blandt ’semi-favoritterne’. Maxi raceren Scallywag måtte trække sig ud efter et havari med deres bovspryd, og TP52’eren Zen måtte udgå på grund af problemer med riggen.

Comanche må betragtes som den helt store favorit, men gode gamle Wild Oats XI skal man bestemt ikke udelukke med den vejrudsigt. Wild Oats XI har netop fået nye North sejl som skulle være optimeret til den mere løje ende, og bådene vil opleve jævn til mellem luft, dog med perioder op til 25-30 knob.

Lige nu er de fire maxi-racere som er tilbage i gamet langt foran Comanches rekord fra 2017, og her kl. 9 er Comanche i front, tæt forfulgt at Wild Oats XI samt Infortrack og Black Jack som de følgende to.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *