fbpx

Hjælp Thomas Jacobsen med at finde hans værdifulde OL-pin

Inkluder i Newsletter: Ja

Tilbage i Sydney 2000 oplevede Dansk Sejlunions Sportschef Thomas Jacobsen den ultimative triumf.

Han stod sammen med Jesper Bank og Henrik Blakskjær øverst på skamlen med OL guld om halsen. Mange sejlere husker stadig det drama der udspandt sig i Solingen på vandet foran operaen. Udover OL guldmedaljen, så fik besætningen også en OL-pin, og i går fik Thomas Jacobsen stålet sin! Det skriver Sporten TV2.dk

Thomas Jacobsen var til et foredrag på Aarhus Universitet, da han fik stjålet sin taske, og nu udsender sportschefen en efterlysning. Politiet har fundet hans stjålne taske – desværre uden den værdifulde OL-pin.

- Jeg er mega træt af det. Min OL-pin betyder mindst lige så meget som medaljen. Det er den, jeg går med. Man går ikke med medaljen. Den har man på om aftenen, når man vinder den, og så lægger man medaljen hjem i pengeskabet.
- Det er jo lidt en prale-pin, man tager på sin blazer. Når man så er ude og mødes med de andre, der har været det samme igennem, så har man det lille symbol. Når jeg ser en anden med en pin, så tænker jeg: ”Der er også en, der har vundet en medalje," forklarer Thomas Jacobsen til Sporten TV2.dk.

Det var på rejsen hjem fra World Sailings årsmøde i Florida, at Thomas Jacobsen havde lagt sin OL-pin i tasken, og efterfølgende glemt at tage den ud igen. Derfor lå den sammen med hans andre værdigenstande i tasken, der blev stjålet tirsdag aften fra hans bil i Aarhus.

I løbet af en time ringede politiet og forklarede, de havde fundet hans rygsæk og pas. Så stille og roligt dukkede flere ting op, mens de mest værdifulde og dem med størst betydning manglede.

Skulle du støde på sådan en OL-pin i din omgangskreds, eller høre om nogen der ved noget – så kender I nu den rette ejermand.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *