fbpx

Danskernes Idrætspris: Hjælp Thurø Sejlklub hele vejen til Boxen

Inkluder i Newsletter: Ja

Thurø Sejlklub er med i opløbet om den fornemme titel Danskernes Idrætspris, og du kan nå at hjælpe dem hele vejen til Boxsen i Herning, hvor årets opløb finder sted.

Prisen bliver uddelt ved DR’s show, SPORT 2018, lørdag 5. januar 2019, og det vindende projekt modtager, ud over æren, kroner 100.000,- der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.

Du kan stemme på Thurø Sejlklub direkte via linket her - og du skal have gjort det inden den 16. november kl. 9.00. Kom nu alle sejlere, op af sofa'en og hjælp Thurø Sejlklub på vej, det er mega sejt hvad de har lavet - noget som du kan læse mere om her:

Sådan skal det gøres
Sejl & Studér i Thurø Sejlklub er meget mere end det, at nogle ugen mennesker for glæden ved sejl/sejlsport. Det er klubudvikling – nye trænere – ungdom i klubben – fællesskab på tværs af studie miljøer – øjenåbner for området man bor i – studiefastholdelse - natur oplevelser – den næste ven/veninden – ansvar – samarbejde og hyggeligt samvær på og ved vandet.

Rekrutteringen er unik
Afkodningen af de unges behov for fællesskab i en ny studieby. Samtidig med at man sætter sig i deres sted. Man er personlig, imødekommende, i øjenhøjde (for man har selv været der, red.), synlig i uddannelse miljøet og i klubben, finder de stuerenes udfordringer og løser dem via setuppet omkring Sejl og Studér, med aftensmad og sociale aktiviteter i genskabelse af afriggerfest og julefrokost.

Med omdrejning punkt i glæden ved at sejle og fællesskabet var målsætningen at få fat på 10 -12 nye sejlere første sæson. Men hele 39 studerende, mødte op, og ville ud at sejle. Til dags dato er det 45 nye medlemmer af sejl og studér i Thurø sejlklub og flere er på vej.

Det her fortjener din stemme. Kom så, lad os få sejlsporten øverst på podiet.

Se tv-indslag om Thurø Sejlklub og deres succes her: 

 

Bjerne 2

Det hele handler ikke kun om sejlsport. Social samvær - hygge og glæden ved fællesskabet et store faktorer som også spiller ind.




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *