fbpx

Debut for helt ny type husbåd på Boat Show

Inkluder i Newsletter: Ja

Når du skal til Fredericia Boat Show til februar, så får du for første gang i nyere tid også muligheden for at opleve en ægte husbåd.  

Mange drømmer om at bo helt ud til vandet, og havnefronten i flere danske byer undergår en forandring og modernisering i disse år - og flere steder er husbåde tænkt ind i udviklingen. Det gælder blandt andet i København, Vejle og Kolding.

Også på det rekreative område er det blevet tiltagende populært at tilbyde gæsterne overnatning i egen ferie-husbåd. Der er per definition vandudsigt, det er en spændende og anderledes ferieform, og så kan man blive vugget i søvn af de lette bølger.

På Fredericia Boat Show kan man opleve en topmoderne maritim feriebolig, når Kragenæs Marina Lystcamp fra Lolland lancerer deres nye husbåd. Der er tale om en La Mare Apartboat fra skanvik.com med to plus to sovepladser, køkken, toilet og bad samt terrasse foran, bagi og på taget.

Kan lejes fra Påske
Porten til Smålandshavet, som Kragenæs Marina Lystcamp kaldes, byder i forvejen både på lystbådehavn og campingplads, så nu tager lollikkerne altså skridtet videre og introducerer ”hytter på vandet”.

- Vi har i første omgang forberedt plads til en halv snes husbåde. Men nu ser vi lige, hvordan efterspørgslen og interessen udvikler sig – og her er deltagelsen på Boat Show naturligvis et vigtigt element, siger John Pedersen, indehaver af Kragenæs Marina Lystcamp.

Han har fået fremrykket produktionen af den første model – som med sine ni gange tre en halv meter bliver den mindste i flåden – så den lige kan nå at få premiere i Fredericia. - 'Og så regner vi med at kunne begynde udlejningen fra påske' fortæller John Pedersen, som har meget positive forventninger til den nye ferieform.

Til februar vil det være to år siden den maritime branche var samlet i Fredericia, og allerede nu fornemmer man en god stemning omkring Boat Show, som i 2019 finder sted fra den 22.- 24. februar og 28. februar - 3. marts 2019.

Se mere på www.boatshow.dk.

Husbad

Der er tale om modellen La Mare Apartboat, som du kan opleve på næste års Boat Show i Fredericia









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *