fbpx

Vagtskifte hos YachtBroker Fyn

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter 55 år i bådebranchen som bådmægler, er det nu tid for Bjarne Huusfeldt at afmønstre. Der er afskedsreception 1. oktober i Svendborg.

Bjarne Huusfeldt, Thurø solgte for seks år siden sit firma igennem 34 år, Fyns Yachtbureau, til Yachtbroker Aps i Svendborg ved indehaver Mikkel Synnestvedt. Bjarne fortsatte med bådsalg i Yachtbroker, men nu nærmer han sig de 72 år, og det er tid til at sætte en ny kurs.

Afmønstring

Fra d. 1.oktober er det sejlbåden Balladen der bestemmer kursen, men Bjarne er ikke helt mønstret af i bådbranchen, idet han i sit eget firma BH-Yachtkonsulenten fortsætter som uvildig bådkonsulent I forbindelse med syn og skøn, samt vurdering af både.

Bjarne Huusfeldt blev udlært bådebygger ved Ejvind Henningsens Jolle og bådeværft i Rantzausminde, derefter sejlede han i søværnet i halvandet år med inspektionsskibet ”Ingolf” på Grønland.
Efter endt tjeneste gik turen til Thurø Bund Yachtværft, Ring Anderens Skibsværft, Walsteds bådeværft og til sidst Bianca Yacht i 10 år, hvor han sluttede i salgsafdelingen. Herefter startede han Fyns Yachtbureau.

To nye gaster påmønstrer

Receptionen afholdes 1. oktober kl. 14:00 i Dansk Lystsejler Museums hal på Frederiksøen, 5700 Svendborg. Her vil der også blive budt velkommen til to nye gaster i YachtBroker, nemlig Anders Gerhardt-Hansen og August Synnestvedt.

August fik, som søn til Mikkel Synnestvedt, nærmest bådbranchen ind med modermælken. August har det sidste års tid været trainee, og hjulpet til med at fotografere og vise både frem, så han er på vej til at blive fuldbefaren. August er den nye generation i YachtBroker med sine 24 år.

Anders Gerhardt- Hansen er med sin brede sejlererfaring og tekniske kunnen ham, der skal løfte den tunge arv efter Bjarne Huusfeldt. Fra barnsben har Anders sejlet i stort set alle bådtyper, fra små joller til de store 60 fods sejlracere. Som flere af hans årgang 50+ er han aktiv i OK-jolle, med deltagelse i stævner i ind som udland. Hans tekniske kunnen har ligeledes bidraget til renovering af flere af de amerikanske typer motorbåde.

Vi ser frem til at byde August og Anders velkommen i YachtBroker Fyn

Alle kunder, venner og kollegaer er velkomne til en lille sammenkomst som slutter kl 17:00.