fbpx

SUPaarhus flytter ind i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Inkluder i Newsletter: Ja

Stand-up-Paddling foreningen ”SUPaarhus” og Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter har indgået en lejeaftale som giver SUPaarhus mulighed for at flytte ind i sejlsportscentret.

Det skete tidligere i denne uge hvor foreningen SUPaarhus på en ekstraordinær generalforsamling enstemmigt vedtog at flytte foreningen og dens aktiviteter ind i sejlsportscentret.

Klub i 20 fods container

SUPaarhus har hidtil drevet deres forening fra en 20 fods container og et udendørs bord-bænke-sæt fra ”Light house”-grunden på Aarhus Ø men flytter således nu til større og bedre faciliteter i det helt nyopførte Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

– Vi glæder os rigtigt meget til at flytte. SUP sporten er i en rivende udvikling, det er en nem og tilgængelig sportsgren som er let at starte i og blive grebet af, og det at kunne flytte i bedre, større og helt nye faciliteter giver os en unik mulighed for at udvikle vores forening. Vi har blandt andet længe haft ønske om at etablere en ungdomsafdeling, og de supergode faciliteter og bedre sejladsforhold på sikker afstand af færgetrafik og havneindsejlingen gør, at vi hurtigst muligt vil kunne gå i gang med ungdomsarbejdet, siger SUPaarhus formand Trine-Cecilia Jensen.

Hos Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter er der også begejstring for de nye lejere.
– Vi glæder os meget til, at foreningen SUPaarhus flytter ind, siger bestyrelsesformand Hans Skou. Sejlsportscentrets formål at øge kendskabet til sejlsport og søsportsmæssige aktiviteter og vi er sikre på, at vi med SUPaarhus har fået en forening som sammen med sejlsportscentrets øvrige brugere, og vores unikke placering direkte ud til Aarhus Bugten vil være med til at få endnu flere aarhusianere ud på vandet.

De primære lejere i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er Dansk Sejlunion, Team Danmark, Sailing Aarhus, Aarhus Sejlklubs ungdomsafdeling samt UNO Friluftscenter/Den Blå Skole, og nu SUPaarhus.

SUPaarhus er en forening der har til formål at dyrke stand up paddle surf, og med udgangspunkt i fælleskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til SUP paddling samt at fremme og styrke vandsportsmiljøet i Danmark.

SUPaarhus blev stiftet for kun 2 ½ år siden men har allerede nu et samlet medlemstal tæt på 100 medlemmer.

SUPaarhus flytter ind i sejlsportscentret primo oktober 2018.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *