fbpx

C.P. var mega heldig - men ude i længere tid

Inkluder i Newsletter: Ja

Seneste update fra team Cenholt/Lübeck er dukket op her søndag morgen. På deres Facebook kan vi læse at perioden som C.P. vil være væk fra båden, nok bliver noget længere end først antaget.

C.P. mega heldig

Det er C.P. læg-muskel som er skåret over i to! Læg musklen er i forvejen delt i to på langs med benet, og det er den inderst som C.P. har beskadiget. Men heldigvis, de underliggende nerver er ikke beskadiget.

Det bliver deres coach Coen De Koning som bliver C.P. stand-in, i hvert tilfælde de næste to måneder. I mellemtiden vil C.P. gør alt hvad han kan for at holde formen ved lige i træniningscentret, mens Lin Ea vil vedligeholde formen på vandet.

To måneder

To måneder, noget mere end hvad der i første omgang blev meldt ud, og et drøn ærgerligt set-back, i forhold til hvor aktive teamet har været i deres vinterforberedelser, men trods alt godt at det ikke gik værre – det kunne være gået grueligt galt!

Herfra redaktionen ønsker vi C.P. rigtig god bedring og genoptræning, og Lin Ea held og lykke med træningen på vandet. Vi glæder os til at se Jer tilbage i båden i løbet af foråret.

Skærmbillede 2018 02 18 kl. 09.11.05

Blot for at vise læg muskulaturen i et ben. C.P. har beskadiget sit venstre ben, og det er inderste læg muskel som er skåret over i to, AV!









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *