C.P. Lübeck udskrevet og ved godt mod - var ret heldig!

30 sting skulle der til for at lukke det store åbne sår, som C.P. havde pådraget sig efter han faldt af sin Nacra17, og blev ramt af roret på båden. Det var i søndags at ulykke skete under en træningssejlads med Lin Ea, hvor teamet var på vandet i New Zealand.

På teamets Facebook side Cenholt/Lübeck Sailing findes en ganske uddybende opdatering, hvor det blandt andet fremgår at C.P. var ganske heldig. Der er ikke brud eller øvrige skader på muskler, nerver eller korsbånd.

Godt det ikke skete i Rio!

Nu går der et par dage mere, så skal lægerne skifte den store forbinding, som holder C.P.s ankel fikseret. Det er vigtigt at holde fod og ankel i en fastlåst position, så såret kan heles på bedst mulig vis.

En af de ting lægerne frygter og vil holde et vågent øje med er, at der ikke går infektion i såret, og her sender jeg mine tanker til C.P. som også var heldig at dette her ikke skete i Guanabara bugten i Rio. Det kunne have fået fatale konsekvenser!

Ro og genoptræning

Nu går der tre ugers tid før C.P. kan få fjernet de 30 sting, og herefter står den på genoptræning, så 1,5-2 måneder går der nok før den danske Nacra 17 er tilbage for ’fuld skrue’ og her fra redaktionen skal der lyde rigtig god bedring, og godt det trods alt ikke gik værre.Seneste nyheder

Star Sailors League: Live fra finaledagen

VM Auckland: Dansk Nacra17 på medaljekurs

Ny opfindelse stopper plastaffald ved kilden


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen