fbpx

Dansker nomineret til Seahorse pris

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er lidt personale nyt over det og så alligevel ikke. Det er ikke hver dag, at en dansk sejl-sportsjournalist bliver nomineret til en pris - og slet ikke en uden for landet grænser. Yderligere bemærkelsesværdigt er det, at magasinet, der nominerer er det hæderkronede og dybt seriøse Seahorse Magazine.

Den nominerede er Morten Brandt Rasmussen, der er tilknyttet Bådmagasinet som freelance journalist. Men det er ikke derfor, at han er nomineret. Det er i hans egenskab som event-arrangør og fornyer af kapsejladsformaterne for de mange kompetente klubsejlere i både ind- og udland. Det er begivenhederne Silverrudder Challenge og Vegvisir Race, der har motiveret nomineringen.

Silverrudder facts

Seahorse har tilsyneladende haft en smule travlt op mod deadline. Således fremgår det, at Morten Brandt Rasmussen søsatte Silverrudder i 2015. Det var dog i 2012, at han som redaktør for Bådnyt præsenterede Svendborg Amatør Sejlklub for det nye koncept. Klubben, med Ole Ingemann i spidsen, var med på ideen, der de følgende år udviklede sig til et monument inden for bredde-sejlsport i Europa. Svendborg Amatør Sejlklub har siden 2016 dygtigt videreført sejladsen og været tro mod det oprindelige koncept, hvilket resulterede i, at 2018-udgaven blev udsolgt på 38 min.

Vegvisir har bedre tal

I nomineringen fremhæver Seahorse videre, at Morten Brandt nu er i gang med et ny event, Vegvisir Race, og at denne sammenlignet med Silverrudder Challenge ser endnu mere lovende ud. Sagen er, at Silverrudder Challenge år 1, altså i 2013, mønstrede 100 både. Dags dato er der tilmeldt 112 både til Vegvisir Race. Og da de 65 er doublehandere, betyder det, at der i skrivende stund er 177 betalende sejlere, der har meldt deres ankomst til Nykøbing Falster fra den 23. august. Tallet bliver utvivlsomt højere, da der i år er plads til 150 deltagende både.

Får Danmark på kortet

Som det fremgår er vi på Bådmagasinet stolte over, at en dansker er nomineret af Seahorse. At det oven i købet er en dansker, der arbejder for os gør det ikke dårligere.

Vi vil opfordre alle til at gå ind på Seahorse Magazines hjemmeside og stemme på Morten Brandt for hans arbejde, der beviseligt får Danmark på kortet.

Du kan læse motiveringen og stemme på Morten Brandt ved at klikke på linket her  

MBafstem

På Seahorsemagazine.com kan (skal, red.) du stemme om 'Sailor of the month'. Freelance journalist Morten B. Rasmusen er nomineret.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *