Ikke joller - Ikke gamle mænd! Youngsters er født

Youngsters er født. En ny ungdomsliga for alle, og der menes alle, mellem 15 og 23 år, SÅDAN. En ny aktivitet for unge med interesse for sejlsport ser dagens lys. Det hele er bygget på skuldrene af Sejlsportsligaen.

Nu skabes der altså et stævne/en Camp, som de unge helt og fuldt selv skal stå for. 'Ingen gamle mænd', lyder en af punch-linjerne for Ungdomsligaen, som første gang løber af stablen i Horsens til april. Der er planlagt endnu en i Oure til juni, og man håber på det kan blive til yderligere en Camp i løbet af efteråret.

Hele set-uppet bliver gjort klart, og så forlader 'de gamle mænd' området, så er det planen at de unge selv skal kører 'showet' - det skal nok blive fest og farver ...

I skrivende stund arbejdes der på højtryk for at få de sidste ting på plads - især tilmeldingsblanketten må være et at de punkter som skal kunne krydses først af på 'to-do-listen' ?

Det her kan godt blive rigtig stort...

Hvis du har lyst til at følge Youngsters lidt tætere på, så kan du gøre det på deres Facebook side som du finder herKort nyt

De to RIBs fra Rungsted Havn er fundet + meget mere...

Kort nyt

Sponsor fornyr sin støtte til ungdomssejlads

Kort nyt

Mørkklædte havsvømmere skaber risiko for ulykker

Kapsejlads

Kan J70’sejlads gøre en til en bedre DH-sejler?

Udvalgte artikler *