fbpx

HAVANA med kurs mod den flydende bådudstilling i Ishøj

Inkluder i Newsletter: Ja

Når årets store flydende bådudstilling i Ishøj slår dørene op fredag den 1. september, så har alle besøgende også en gylden mulighed for at komme helt tæt på det gode skib HAVANA.

Det er jo nok, uden at overdrive, landets mest kendte turbåd, denne Jeanneau Sun Odysse 51, og båden vil gennemgå en grundig klargøring, og blive shinet og genfødt mens bådudstillingen på Ishøj havn står på.

Det er de professionelle klargøringsfolk fra RenSkib som har fået tjansen at klargøre HAVANA, og det glæder naturligvis firmaets ejer Martin Massenberg.

'Det her er bare helt vildt! Vi har fået opgaven til at klargøre sejlskibet HAVANA fra Kurs mod fjerne kyster. HAVANA vil være på land i Ishøj under Ishøj Båd og Vandsports Messe den 1-3 September 2017, som finder sted i og omkring Tempo Bådsalg A/S 's Tempohuset. Vi vil være aktivt på HAVANA under messen. Renskib deltager også med en stand inde i Tempohuset. Så kom og kig ind/forbi. Det bliver så fedt...'

HAVANA bliver placeret på land, lige ved hovedindgangen. Så alle de gange du har set et medlem fra familien Beha dykke under båden, ja så får du nu også chancen - men det bliver tør-dykning :-)

Vel mødt.

Se mere om Den Flydende i Ishøj her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *