fbpx

12mR event i Dyvig med royal deltagelse

Inkluder i Newsletter: Ja

Kongeskibet kommer igen til Dyvig søndag den 25 juni for at overvære Regattaen med de klassiske America's Cup både. For tredje år i træk afholder Dyvig Bro i tæt samarbejde med Dyvig Bådelaug, kapsejladsen ”Dyvig 12mR Regatta”.

I år kommer der 12 af de store America's Cup både til Dyvig. Flere af bådene er ankommet, og på søndag er feltet fuldtallig. Selve kapsejladsen starter mandag klokken 10.30, og der forventes, at der sejles tre sejladser om mandagen og igen om tirsdagen. Begge aftner sluttes af med festligt komsammen på Dyvig badehotel, og der er ligeledes reception for sejlerne på kongeskibet.

billede 2

Om onsdagen den 28. juni sejler skibene i en Fetch Race fra Dyvig til Glückburg, hvor det forventes, at bådene sejler igennem Christians den X's bro klokken 12.30. Det er et utroligt flot syn, når de store både på rad og række sejler igennem.

Bent Larsen, som til dagligt driver havnen Dyvig Bro, glæder sig endnu engang at skulle huse disse smukke skibe. "Nu er det trejde gang, vi afholder dette event, og vi kender nu rigtig mange af sejlerne, og vi glæder os rigtig meget til at mødes med dem alle igen. Det er det samme hold som hjælper til hvert år, og det er et samarbejde som jeg sætter stor pris på, og som har givet et rigtig godt samarbejde imellem de to havnen. Og jeg er virkelig taknemmelig over al den hjælp, som klubmedlemmerne yder. Det sjove er jo, at vi er sejler og deler denne interesse og nyder det sammen".









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *