Masnedø fortsætter som webshop - nye ejere bag

Trods ekspropriering består den hæderkronede marinevirksomhed, Masnedø Marinecenter. Virksomheden har fået ny ejer og fortsætter i nyt regi.

Masnedø Marinecenter (”MMC”) indgår nu i marinekoncernen Nautec sammen med Watski og Johs Thornam. MMC’s værfts- og havneaktiviteter er grundet ekspropriationen nedlagt, men salget af tilbehør fortsætter. Dette vil fremadrettet ske via webshop (www.mmc.dk) og katalog.

MMC’s ansvarlige, Philip Arnstedt, ser det som meget spændende og en glæde, at Masnedø Marinecenter kan videreføres. Masnedø Marinecenter bærer på en unik historik og udgør en af grundpillerne i den danske marinebranche.

For Helmer Lund er det naturligvis vemodigt at overdrage rorpinden efter talrige år som ejer og direktør, men han er meget glad for løsningen.

Det har været vigtigt for Helmer Lund, at virksomheden fortsatte, og at dette sker under det rette ejerskab og ledelse. Der har været interesse fra flere parter, herunder større udenlandske marineaktører, men en bevarelse af MMC på danske hænder har været meget afgørende.

Masnedø Marinecenter ”åbner” igen efter overflytningen i starten af november.