Masnedø fortsætter som webshop - nye ejere bag

Trods ekspropriering består den hæderkronede marinevirksomhed, Masnedø Marinecenter. Virksomheden har fået ny ejer og fortsætter i nyt regi.

Masnedø Marinecenter (”MMC”) indgår nu i marinekoncernen Nautec sammen med Watski og Johs Thornam. MMC’s værfts- og havneaktiviteter er grundet ekspropriationen nedlagt, men salget af tilbehør fortsætter. Dette vil fremadrettet ske via webshop (www.mmc.dk) og katalog.

MMC’s ansvarlige, Philip Arnstedt, ser det som meget spændende og en glæde, at Masnedø Marinecenter kan videreføres. Masnedø Marinecenter bærer på en unik historik og udgør en af grundpillerne i den danske marinebranche.

For Helmer Lund er det naturligvis vemodigt at overdrage rorpinden efter talrige år som ejer og direktør, men han er meget glad for løsningen.

Det har været vigtigt for Helmer Lund, at virksomheden fortsatte, og at dette sker under det rette ejerskab og ledelse. Der har været interesse fra flere parter, herunder større udenlandske marineaktører, men en bevarelse af MMC på danske hænder har været meget afgørende.

Masnedø Marinecenter ”åbner” igen efter overflytningen i starten af november.Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Nye både

EYotY: Hallberg Rassy stiller med stærk båd

Kort nyt

Tak Michael - og naturligvis tillykke...

Udvalgte artikler *