fbpx

Båd-hærværk på Aarhus havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Troels Lykke, journalist og ejer af websitet Minbåd har op til flere både. Lige nu sejler han sommertur i sin Drabant, mens hans H-båd står på Aarhus Havn og venter på at sejle DM senere på ugen.

Aarhus Havn har gennem længere tid være hjemsøgt at ballademagere, og vi skrev her på Bådmagasinet om det tilbage i maj måned.

Nu kan disse tåber ikke holde fingrene fra bådene, som bliver udsat for hærværk!

Jeg kan blive så rasende når folk finder på sådan noget, så rasende at jeg, på trods af det er Bådmagasinets daglige konkurrent, gerne vil skrive om det. Troels Lykke har jo, som mange sikkert ved, været ansat hos Bådmagasinet gennem 7 år, og Troels kan jo vælge at se denne artikel som gode gamle Simon Spies en gang udtalte, 'dårlig omtale - i dette tilfælde, ærgerlig omtale - er bedre end ingen omtale'

Flere både har fået lavet de såkaldte tacks, og det skulle være meldt til Politiet, men om der sker noget af den grund skal vi ikke kunne sige, kun én ting. Man begynder mere og mere at forstå hvorfor de udenlandske havne er hegnet ind, forment adgang for tosser som dem der har lavet dette her!