Nyt gratis e-magasin - Alt om forårsklargøring

Forår er også = klargøring af dit højt elskede "skiv". Bådmagasinet har gennem mange år bragt emnet forårsklargøring igen og igen. Ikke så meget er nyt, olien og filter skal stadig skiftes, og hvad med impelleren?

Polering af fribord og anden klargøring har vi skrevet om igen og igen, og selv om der naturligvis kommer nye læsere til, så vælger vi at undlade at bruge dyrt trykte kvalitets sider på genudgivelser – næ, vi laver simpelthen en hel særudgave med titlen: Bådmagasinet Alt om forårsklargøring, som vil udkomme som et e-magasin, frit tilgængelig på nettet, og udsendt til de mere end 5.000 abonnenter på Bådmagasinets nyhedsbrev.

Flere udgivelser på vej

Lad dette være starten på flere særudgivelser fra Bådmagasinet, hvor vi sætter fokus på udvalgte emner, så mon ikke du oplever et Alt om ferieturen, inden sommerturen sejles?

Målet er fire særudgivelser om året. Bådmagasinet Alt om vil blive distribueret gratis via internettet, og dermed opnå alle de fordele vi ser, som internettet indeholder.

Du har det altid lige ved hånden (mobil eller tablet) – og det er tilgængeligt for alle, der måtte have lyst til at læse det. Hos Bådmagasinet tror vi stadig på både print og net, to platforme som i fremtiden vil supplere hinanden på suveræn vis, og som Danmarks mest komplette maritime mediehus, føler vi nærmest, vi har en forpligtelse til at forfølge og udvikle disse muligheder.

Klik på nedenstående e-magasin forside, og du er i gang med at læse Bådmagasinet Alt om forårsklargøring.

Alt om forårsklargøring