fbpx

Velkommen til nyt Baadmagasinet.dk

Inkluder i Newsletter: Ja

Mere brugervenligt, hurtigere - i et kniv skarpt design, med funktionaliteterne i top. Det er fire af kodeordene bag vores seneste version af baadmagasinet.dk. Er du abonnent og logget ind, får du nye muligheder - og så er det slut med anonyme kommentarer.

Så lykkedes det, vores nye version af baadmagasinet.dk ser dagens lys, her på en mørk januardag.

Hold op hvor har vi glædet os til at vise Jer, kære læsere, Bådmagasinets nye site som indeholder nye muligheder, et frisk design og mere brugervenligt, især når du som abonnent er logget ind.

I en moderne medieverden finder vi det helt essentielt at have både print og online under samme tag. Den ene platform, og det ene medie, ikke kun styrker hinanden, det er bestemt også med til at udvikle. Hos Bådmagasinet tror vi på internettet, og har store visioner for fremtiden på net.

Kommentarer via Facebook

En af de største forandringer finder du i vores kommentarfelt på artiklerne. Elsket og hadet gennem tiderne, ja her var det tidligere muligt at optræde anonymt. Vi har brugt oceaner af tid på at vedligeholde dette kommentar-forum, når Skipper Skræk, Fru Skipper, Claus A. eller Jørgen Firben har ytret sig. Det er slut nu! Jo, vi er naturligvis godt klar over, der findes falske Facebook profiler, men alt i alt, så bliver det hele noget mere troværdigt.

Nogle vil juble, andre græde, men samtlige af de kommentarer, der tidligere har fremstået på vores site, er nu arkiveret på en harddisk - så kære venner, hvad dette angår, starter vi på en FB-frisk.

- Og når nu vi er ved Facebook, så har vi indrettet vores historier, så de også er noget nemmere at dele i fremtiden, ligesom relaterede artikler til de enkelte emner, nu fremstår mere integreret.

Websitet er bygget, så det er responsivt, det vil sige former sig efter om du ser det fra en PC, tablet eller mobil - så også på disse platforme vil du opleve et mere brugervenligt Bådmagasin site.

Kvalitet koster

Dagbladet Børsen blev for nyligt handlet for mange hundrede millioner, og i forsvar af denne pris udtalte Børsens chefredaktør Anders Krab Johansen, at der ikke var betalt én krone for meget, med den opfølgende bemærkning, citat: Kvalitet koster - dette tilslutter vi os i bestræbelserne på at værne om Bådmagasinets artikler.

Flere læsere har henvendt sig med spørgsmålet, hvorfor bruger I ikke journalisterne fra Bådmagasinet på sitet? Vores svar er, to ting, - ét: det gør vi også, du skal blot være logget ind, enten som print eller online abonnent for at læse deres artikler. To: Lad mig henvise til Børsens chefredaktør, citat: Kvalitet koster.

Med dette for øje, kipper jeg også med flaget, for en ny og trimmet webshop. Webshoppen skal være med til at sikre kvaliteten i fremtiden, så ønsker du ikke at være abonnent med login, har du mulighed for at købe artiklerne fra Bådmagasinet enkeltvis.

Vi hører gerne fra dig

Der er testet i døgndrift, og mange hos både Bådmagasinet og Redweb i Odense har ydet en stor indsats, men lur mig om ikke der dukker en eller anden fejl op alligevel! Selv om vi er sejlere, så er vi alle kun mennesker af kød og blod, så skulle du falde over noget der ser mystisk ud, hører vi naturligvis gerne fra dig.

Der arbejdes stadig med login for abonnenter, men alt bør være på plads inden de næste par døgn.

Skriv gerne til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., på forhånd tak.

Tilbage er der blot at ønske dig rigtig god læselyst, hold op hvor vi glæder os til at arbejde videre med vores nye butik...









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *