fbpx

Må ikke bruge vandet i havnen!

Inkluder i Newsletter: Ja

I 2009 købte Peter Poulsen den gamle færgehavn ved Knudshoved ved Nyborg af DSB. Han har i seks år ville omdanne den gamle færgehavn til Danmarks største marina under navnet Admiral Marina. Men nu viser det sig, at rettighederne til vandet i havnen muligvis ikke er fulgt med i salget. Peter Poulsen risikerer altså at have købt en havn, hvor han ikke får lov til at bruge vandet.

Tvivlen om rettighederne til havnebassinet er opstået, efter at DSB har skrevet, at de ønsker at have mulighed for at benytte omkring halvdelen af havnebassinet. Det er et ønske, der undrer Peter Poulsen fra A/S Knudshoved Havn.

"Jeg tænkte, at de jo nærmest måtte være gået fra forstanden. For vi har købt rettigheden til det fulde havnebassin tilbage i 2009", siger Peter Poulsen til DR Fyn.

Tidligere borgmester i Nyborg Erik Christensen har fulgt planerne om at anlægge en lystbådehavn i den gamle færgehavn tæt. Han er noget forundret over DSB's planer om at kunne bruge halvdelen af bassinet.

"Planerne om at lave Danmarks største marina i den gamle færgehavn har været kendt af alle hele tiden. Rent moralsk synes jeg, det her virker noget ufint", siger Erik Christensen.

Ingen kommentarer fra DSB

Nu ser Peter Poulsen ingen anden udvej end at gå til domstolene. "Vi har stævnet DSB i et anerkendelsessøgsmål. Vi bliver nødt til at have en dommers ord for, at vi har købt den rettighed af DSB, så det en gang for alle er slået fast", siger han.

DSB Ejendomme ønsker ikke at udtale sig, så længe sagen kører.
Udvalgte artikler *