fbpx

Cold Hawaii modtager 100.000 kr.

Inkluder i Newsletter: Ja

Cold Hawaii projektet var nomineret blandt tre projekter til Danskernes Idrætspris, som blev uddelt ved DR’s Sports galla Show i Herning, men de missede prisen og dermed 100.000 kr.

Til gengæld modtager Cold Hawaii nu 100.000 kr. fra Thisted Forsikring, og de fortæller til TV2 Nord med reference til limfjordupdate.dk

”Vi syntes det var flot, at Cold Hawaii var blandt de tre nominerede og håbede naturligvis på, at de ville gå hele vejen. For at understrege vores engagement for projektet har vi besluttet at støtte Cold Hawaii med 100.000 kr. i 2015”, fortæller adm. Direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

For Friends of Cold Hawaii betyder den tidlige udmelding om støtte, at man godt tør melde ud, at der også bliver en afdeling af den prestigefyldte konkurrence PWA World Cup i Klitmøller i 2015.

”Vi skal ud og skaffe mere end 1 mio. kr. i sponsorpenge, og med den tidlige udmelding er Thisted Forsikring en slags motor. Vi har tidligere set, at deres engagement er med til at skaffe flere sponsorer, så vi ser dem som en rigtig god samarbejdspartner”, fortæller formanden for Friends og Cold Hawaii og fortsætter:

”Det var Thisted Forsikrings fortjeneste, at der blev World Cup hos os i 2014. Vi havde besluttet at droppe det, men så kom de på banen – og det lykkedes. Deres støtte har været guld værd for os – og er det stadig.”

Thisted Forsikring har tidligere støttet Cold Hawaii via Lokalsikringsprisen, som netop går til ideer og projekter, der er med til at skabe glæde og vækst i lokalområdet. Denne hgang har Thisted Forsikring imidlertid valgt at støtte projektet med et beløb, der ikke tages fra Lokalsikringsprisen.

”Vi vil gerne gøre noget ekstraordinært for Cold Hawaii efter det store fokus der har været på foreningen i forbindelse med Danskernes Idrætspris og deltagelsen i Sport 2014”, siger adm. Direktør Dennis Rene Petersen og uddyber:

”Vi ser Friends of Cold Hawaii som en forening, der skaber store og positive værdier – ikke bare for Klitmøller og Thisted, men for hele regionen. Cold Hawaii er mere end blot en idrætsbegivenhed, men en branding af hele området. Deres mange forskellige aktiviteter har i høj grad været med til at skabe lokal udvikling og sætte Thys på både land- og verdenskortet. Det fortjener anerkendelse.”

Klitmøller visitthy

Lige blæsende og råt det kan være i Klitmøller - og det er det surferne elsker - ligeså smukt og fredeligt kan det være andre dage. Foto Visit Thy

Friends of Cold Hawai er som frivillig forening vigtig for arrangementernes afholdelse i Klitmøller. De yder en stor indsats for at finde sponsorer og midler til at trække eliten af surfere til Klitmøller på deres vej mod at finde verdensmesteren i surf.

North Atlantic Surf Association (NASA) er en surf, kite- og windsurf klub i Thy. Der er omkring 250 aktive medlemmer, hvoraf en forholdsvis stor procentdel er under 25 år, og klubben er medlem af Dansk Sejlunion under DIF. Klubben arrangerer hvert år 3-4 stævner og har de sidste 10 år været vært ved DM i Wave og freestyle. I 1998 var NASA medarrangører af VM. Der har også været afholdt et EM stævne med NASAsom en af primusmotorerne.

Klubben arrangerer desuden SurfJoint hver sommer, hvor man byder på gratis surfundervisning, grill, dj og et brag af en fest med live musik. Overskuddet går til børne og ungearbejde i klubben, samt læger uden grænser. Klubben ser surfing som et af flere tilbud og aktiviteter, der blandt mange forskellige ting gør Thy til en fantastisk naturoplevelse. Det gælder både for fastboende og for turister.

Surfklubben North Atlantic Surf Association (NASA)










Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *