Frækhed – ud over alle grænser

Denne båd på billede løb tør for strøm ud for Hellerup havn en skøn sommerdag, hvor de ombordværende havde nydt det skønne vejr.

Båden kunne ikke starte, og de blev hjulpet i land i Hellerup Havn. Føreren af båden forsøgte efterfølgende at få liv i motoren, men uden held – båden manglede strøm, og da der ligesom ikke rigtig var nogen i nærheden med startkabler, ja hvad gjorde man så?

Jo, man listede såmænd – iført værktøj - bare over i en af Hellerup Sejlklubs både, i dette tilfælde en Kegnæsjolle og 'lånte' deres batteri, hvorefter manden gik tilbage til sin 'døde' speedbåd, og får liv i den! Så langt så godt.

Batteri

Tyvens gamle 'no-name' batteri. Jeg fristes til at skrive hva' fan... tænker manden på? Foto: Per Heegaard

Manden var så 'flink' at gå tilbage til Kegnæsjollen for at montere batteriet – med tak for lån, men de fleste læsere har sikkert nu gættet – og ja gættet rigtigt - manden satte sit gamle og ubrugelige batteri tilbage!

En katastrofe for sikkerheden

Udover det var et gammel og ubrugelig batteri, ja så havde han end ikke efterspændt hverken batteri eller poler. Når batteriet nu var dødt, kunne det måske også være lige meget, men værst af alt, Hellerup Sejlklub bruger Kegnæsjollen i forbindelse med sikkerhed.

Det er netop denne båd Hellerup Sejlklub bruger, når små Optimistjoller, eller andre, har brug for hjælp, og man tør jo slet ikke tænke tanken, hvad sådan en tåbe kunne udsætte en nødstedt sejler for.

Udover køb af et nyt batteri, ja så har denne tåbe naturligvis påført Hellerup Sejlklub unødvendigt arbejde med at få Kegnæsjollen gjort sejlklar igen, og her på Bådmagasinet vil vi opfordre alle til at hjælpe med opklaringen, ikke så meget for pengenes skyld, men sådan opfører man sig bare ikke på vandet - og manden skal have overbragt dette budskab!

Kontakt Bådmagasinet på telefon 88 77 00 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.