fbpx

Frækt tyveri af motorbåde fra Rungsted Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Tyvene bliver frækkere og frækkere. To motorbåde som stod på ShipShape’s salgsområde ud mod vejen er stjålet natten til i dag fra Rungsted Havn. Tyvene har afmonteret tyverisikringerne på begge trailers, inden de kunne stikke af sted.

De har formentlig været på Rungsted Havn flere gange i dagene inden og kigget på både og trailers, således at de kunne planlægge det frække tyveri. Og de har formentlig også været der, måske flere gange i løbet af de sidste nætter for at se, hvor mange mennesker og biler der er i området på forskellige tidspunkter om natten.

Så hvis du har set noget mistænkeligt på havnen den sidste uge eller i nat, når du har været på havnen, været ude og lufte hund, eller er kørt forbi på Strandvejen, så kontakt omgående ShipShape eller Politiet.

Det gælder naturligvis også hvis du under kørsel andre steder på Strandvejen, i Storkøbenhavns området eller på Sjælland har set biler transportere disse både, eller de har stået på en havn, P-plads, en benzinstation, et lidt afsides område, en villavej m.v.

Hvis du står og skal købe både af disse typer, skal du også være opmærksom på, at du ikke får tilbudt tyvekoster. Men sandsynligheden for at tyvene forsøger at få dem ud af landet er stor, så hold øje ved færger og grænseovergange. 

Den ene stjålne båd er en SEA RAY 220 SS fra 2007, som du kan se nedenstående billede, ligesom du se den på ShipShape’s hjemmeside HER.

Sea-Ray-220-SS web

SEA RAY 22O SS: Skrog nr: PL-SLER0041L607

Den anden stjålne båd er en Askeladden 605 Explorer, som du kan se nedenstående billede, ligesom du se den på ShipShape’s hjemmeside HER.

Askeladden-605-Explorer webjpg

Askeladden 605 Explorer: Skrog nr: NO-ASK93661F707